Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Wandelen in het Heuvelland

We vonden het leuk om een mooie route uit te stippelen langs een aantal woningen waar we als makelaar actief bij betrokken zijn geweest. Deze wandelkaart is in ons jubileum jaar in 2021 verspreid onder 12.000 huishoudens. Bij inlevering van een voucher die aan de kaart was gehecht trakteerden we op een kop koffie op een schitterende locatie in het Heuvelland. De wandeling is door honderden relaties gelopen. Daar kregen we zulke leuke reacties op dat we u de wandeling als nog graag aanbieden.

De wandeling start in Mechelen en voert u langs mooie vergezichten en bijzondere pandenrichting Vijlen en weer terug. Wilt u het Heuvelland ook beter leren kennen?

Tot medio 2022 werkten we onder de naam Boon Vastgoed. Vanwege verdere specialisatie wordt sindsdien gewerkt onder de naam Boon Heuvelland makelaars. In de filmpjes wordt de oude de naam nog gebruikt.

Download de wandelkaart hierHeel veel wandelplezier toegewenst. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wandelen in het heuvelland? Bel met Myriam Spronkmans-Peters of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Myriam Spronkmans-Peters

Assistent makelaar
043-4582122
myriam@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*