Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Aankoopservice

Unieke woningen met een goed verhaal zijn erg gewild. Dus het kan zomaar gebeuren dat de perfecte woning net voor uw neus wordt verkocht. Zeker in de huidige hectische woningmarkt, met een beperkt aanbod en veel mensen die zoeken naar een nieuwe woning, staat u met een aankoopmakelaar een stuk sterker.

Een huis koopt u niet iedere dag en er komt een heleboel bij kijken. Bovendien komt u tegenover een verkoper of verkopend makelaar te staan, die in het belang van de verkopende partij handelt.

De aankoopservice van Boon Heuvelland makelaars
Daarom hebben wij een speciale aankoopservice ontwikkeld. Dat betekent: actieve ondersteuning op de cruciale momenten in het aankoopproces. De verkopende partij weet hierdoor dat u serieus bent en daarnaast profiteert u van onze uitgebreide marktkennis en meer dan 25 jaar ervaring in het Heuvelland. Zo kunt u vaak tegen optimale voorwaarden uw droomhuis aankopen.

Hulp bij het kopen van uw unieke woning

Samen bezichtigen
U blijft zelf actief zoeken naar woningen. Na een bezoek waar u een positief gevoel over heeft, bezichtigen ook wij samen met u de woning. Tijdens een tweede bezichtiging krijgt u altijd nieuwe indrukken en daarnaast kan onze aankoopmakelaar u wijzen op zaken die u tijdens uw eerste bezoek wellicht over het hoofd heeft gezien.

Als eerste op de hoogte!
Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod.

Hulp bij de aankoopstrategie
Onze aankoopmakelaar informeert over een reële marktwaarde en adviseert over de juiste aankoopstrategie en voert namens u de onderhandelingen. Bij grote belangstelling voor een woning wordt er nog wel eens een biedingsprocedure door de verkopend makelaar afgesproken. Dat hebben we natuurlijk liever niet als we voor u een pand moeten aankopen, maar het is soms onvermijdelijk. Uiteindelijk bent u er alleen zo zeker van, dat het huis onder de optimale voorwaarden aangekocht wordt. Denk hierbij niet alleen aan een optimale prijs, maar ook aan roerende zaken, (achterstallig) onderhoud, erfdienstbaarheden, ontbindende voorwaarden en een overdrachtsdatum.
 
Mondelinge overeenstemming, en dan?
U bent het eens geworden met de verkopers. Gefeliciteerd! Dan is het nu tijd om de afspraken schriftelijk vast te leggen. Wij checken de concept-koopovereenkomst die meestal door de verkopend makelaar wordt opgesteld. Als er geen verkopend makelaar betrokken is, stellen wij zo’n overeenkomst op. Ook controleren we de akte van levering die de notaris aanlevert. Dan weet u zeker dat alles in orde is.

Onze aankoopservice verdient zichzelf terug
Onze aankoopservice neemt niet alleen veel zorgen weg, maar bezorgt u in de meeste gevallen ook een lagere aankoopprijs. En dit voor een zeer vriendelijk tarief, pas te betalen nadat de koop gesloten is. Een investering in uw gemoedsrust die zichzelf bovendien terugverdient.
 
Wanneer mogen we voor u aan de slag?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aankoopservice? Bel of mail dan naar ons kantoor en vraag naar Jessica Klement. U kunt ook hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan snel contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over aankoopservice? Bel met Jessica Klement of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jessica Klement

Directie en mede-eigenaar
043-4582122
jessica@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*