Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Uw woning verkopen

Uw huis zit vol verhalen die het uniek maken. U wilt er dus zeker van zijn dat u het op het juiste moment en op een manier die dat benadrukt te koop aanbiedt. Gelukkig kunt u met een onafhankelijk adviseur die verstand heeft van de woningmarkt in gesprek. Wij begrijpen dat emotie belangrijk is. Samen vertellen we het verhaal van uw huis zodat het de aandacht krijgt die het verdient.

Het verhaal van uw woning
We willen graag het verhaal van uw huis horen. Uiteraard ben u ook welkom bij ons op kantoor, maar we vinden het fijn om bij u thuis te komen. Dan zien we met eigen ogen wat het uniek maakt en wat de karakteristieke eigenschappen zijn. En net zo belangrijk: we kunnen ter plaatse gegevens verzamelen om tot een waardering van uw woning te komen. In een volgend gesprek bespreken we samen de waardering van uw huis en aan hoe wij de verkoop van uw woning kunnen verzorgen.

Uw huis krijgt de aandacht die het verdient

De verkoopstrategie
Daarbij hebben we het ook over hoe we uw huis in de markt zetten. Hoe we het verhaal van uw huis zo vertellen, zodat het niemand kan ontgaan wat de woning uniek maakt. Samen zorgen we dat we de eerste indruk geweldig is. Kopers zijn erg kritisch, dus alles moet er tiptop uitzien. En u krijgt gegarandeerd een betere prijs voor uw huis. Wilt u daar hulp bij? Dan bieden we vastgoedstyling aan. De uitgangspunten en de financiële afspraken leggen we vast in een overeenkomst voor verkoop. Na ondertekening zijn we ‘in business’.

Verkopen van uw huis is teamwork
U wordt uiteraard actief bij de verkoop betrokken. Samen werken we aan de perfecte presentatie van uw woning. De basis moet gelijk goed zijn: een presentatie met goede foto’s door een gespecialiseerde fotograaf die het unieke karakter van uw huis benadrukt. Bij bezichtigingen zorgt u voor een keurig opgeruimd huis, zodat de diverse ruimten uitstekend tot zijn recht komen.

De online marketing
Uitstekende vindbaarheid op internet is van groot belang. Succes behalen we door een slimme mix aan media-activiteiten. Funda is nog steeds de belangrijkste zoekmachine, maar de eerste contacten met potentiële kopers worden steeds vaker via Facebook gelegd. Maar naast social media, komt u uw huis ook tegen in de gedrukte media. We plaatsen woningen ook door op websites als Woonpleinlimburg.nl en Jaap.nl.

Bezichtigingen worden uiteraard in overleg met u gepland. Wij verzorgen nog dezelfde dag telefonisch of per mail een terugkoppeling.

De potentiële kopers
Mensen die zoeken naar een unieke woning in het Heuvelland schrijven zich doorlopend bij ons in. We beschikken dus over een lijst met potentiële kopers voor uw huis. Onze zoekers hebben specifiek belangstelling voor vakwerkwoningen, monumentale panden, dorpse woningen, stadswoningen, boerderijen en bouwkavels op mooie plekjes. Deze actieve zoekers worden uiteraard als eerste geïnformeerd als uw huis in de verkoop gaat.
 
Kennismaking en gratis waardebepaling
Als u overweegt om uw woning te verkopen komen we bij u op bezoek. We luisteren graag naar het unieke verhaal van u en uw woning. We verzorgen dan een gratis waardebepaling en bespreken met u onze werkwijze en de verkoopstrategie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over verkoop? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*