Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Search

Search
Zoek op plaats
Zoek op status

Boon Heuvelland Makelaars aanbod

Bent u op zoek naar uw droomwoning in het Zuid-Limburgse Heuvelland? Boon Heuvelland Makelaars helpt u graag verder! Met onze jarenlange ervaring weten we unieke woningen met unieke mensen te verbinden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in unieke huizen met een goed verhaal. Denk hierbij o.a. aan vakwerkwoningen, boerderijen, dorpswoningen en bouwkavels.

Boon Heuvelland makelaars aanbod in één oogopslag

Begin uw reis naar een bijzonder thuis vandaag nog. Met onze kennis van het Zuid-Limburgse Heuvelland bieden wij u deskundig advies over de lokale vastgoedmarkt. Bekijk ons actuele aanbod op deze pagina en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag de unieke verhalen achter onze woningen. U kunt uzelf ook inschrijven als zoeker om als eerste op de hoogte te blijven van ons actuele aanbod!

Andere diensten

Wij geloven sterk in persoonlijke relaties en luisteren daarom graag naar uw wensen om uw ideale woning te vinden. Heeft u in het aanbod van Boon Heuvelland Makelaars een leuk huis gevonden en wilt u daarnaast een taxatie uitvoeren en begeleid worden bij het vinden van een bijpassende hypotheekadviseur? Wij staan ook op dat gebied voor u klaar om u verder te helpen. Lees hier meer over onze andere diensten of neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.