Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Ons verhaal

Fijn en comfortabel leven doe je in een uniek huis. Een huis waarin u en uw gezin wonen, herinneringen maken met elkaar en waarvan iedere ruimte een verhaal te vertellen heeft. Zo wordt iedere woning uniek.

Woningen met unieke verhalen
Bij Boon Heuvelland Makelaars verbinden we unieke woningen met unieke mensen. Mensen die oog en oor hebben voor de unieke waarden en elementen van een karakteristieke woning. Woningen die een verhaal vertellen. In ons werkgebied in het Heuvelland zijn er talloze gebouwen zoals carréboerderijen, vakwerkhuizen of vrijstaande huizen op unieke locaties. Prachtige vergezichten, woningen of bouwkavels die door de eeuwen heen uiteenlopende bestemmingen hebben gehad. Die parels vindt u bij Boon Heuvelland Makelaars. Wij kennen de plekjes, vertellen u graag de verhalen of zoeken samen met u naar een woning die perfect bij uw verhaal past.

Unieke woningen met een goed verhaal

Ons werkgebied
Wij zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. We richten ons primair op de verkoop en aankoop van de betere vrijstaande woningen in de kleine kernen van het Heuvelland. Karakteristieke woningen als vakwerkwoningen en boerderijen en woningen op mooie plekken zijn onze specialiteit. Heeft u of zoekt u een dergelijk object, dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons kantoor is in 1996 opgericht en we beschikken inmiddels dus over meer dan 25 jaar ervaring. Ervaring die we graag inzetten om uw droomhuis te vinden of om uw huidige woning te verkopen.
 
Thuis in het Heuvelland
Wij houden van het Heuvelland. We wonen er zelf en kunnen u er dan ook alles over vertellen. Als fanatieke wandelaars en fietsers kennen we de mooie plekjes, de beste restaurantjes, de gezelligste wandelcafés en de mooiste wandel- en fietsroutes. Kortom, wij zijn thuis in het Limburgse Heuvelland.

Onze werkwijze
Onze werkwijze is efficiënt, doelgericht en er op gericht uw huis in zo kort mogelijke tijd tegen optimale condities te verkopen of een woning voor u aan te kopen. Wij geloven in een persoonlijke benadering en komen onze afspraken altijd na. Daarom kunt u ons 7 dagen per week bereiken, ook in de avonduren.

Onze kernwaarden

Deskundigheid
Wij weten waar we het over hebben: monumentale, fiscale en bouwkundige kennis, waaronder ook onderhoud en subsidies.

Inlevingsvermogen
Wij begrijpen zowel de kopende en zoekende als verkopende partij.

Waardevol
Wij komen onze afspraken na en we zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Essentie
Elk huis heeft een eigen en uniek verhaal.

Samenwerking met ons zusterbedrijf Klement Rentmeesters 
Ons zusterbedrijf Klement Rentmeesters is gespecialiseerd in advisering over landgoederen en monumenten. De rentmeesters adviseren over pacht- en erfpachtzaken, fiscaliteit, subsidies en planologische zaken. Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij hen terecht. 

VBO: ons kwaliteitskeurmerk
Onze makelaars zijn lid van VBO, de één na grootste makelaarsvereniging van Nederland. Dat betekent dat we ons conformeren aan de gedragscodes van de VBO en onze makelaars altijd toegang hebben tot de nieuwste kennis en informatie op ons vakgebied. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons verhaal? Bel met Myriam Spronkmans-Peters of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Myriam Spronkmans-Peters

Assistent makelaar
043-4582122
myriam@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*