Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Taxaties

Taxeren is een vak apart. Unieke huizen als vakwerkwoningen, carréboerderijen en woningen met een eigen verhaal zijn onze specialiteit. Wij beschikken over ontelbare referenties en recente transactiegegevens. Daardoor weten onze taxateurs wat er in de markt gebeurt en kunnen ze feilloos het verschil voor u vaststellen tussen waarde en prijs.

Soorten taxaties
Het verhaal bij een taxatie is steeds anders en er bestaan dus veel verschillende soorten. Van taxaties voor de financiering van de aankoop van uw nieuwe huis tot waardebepaling bij een boedelscheiding. Elk doel brengt zijn eigen waardering met zich mee. Naast deze context spelen ook subjectieve factoren een belangrijker rol. Iedere woning is immers uniek en vertelt zijn eigen verhaal.

Deskundig en snel
Taxeren is werk voor specialisten. Niet iedere taxateur kan zo maar een boerderij of monument taxeren. Omdat we veel taxeren beschikken we over veel referenties en recente transactiegegevens. Deze vormen de basis voor onze taxaties. Rapportage vindt plaats in de vorm van een uitgebreid taxatierapport. U wilt natuurlijk niet lang wachten op een taxatie, dus werken we flexibel, voeren we de taxatie altijd op korte termijn uit en leveren we snel het rapport aan. Onze taxateurs zijn SCVM- en NRVT-gecertificeerd en voeren uiteraard ook NWWI-taxaties uit. Waarderingen van rijksmonumenten doen we veelal met onze specialistische collega’s van Klement Rentmeesters.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze visie op taxeren en over onze werkwijze? Bel met Jarco Meertens of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan snel contact met u op.

Uw unieke huis op waarde geschat

Meer weten?

Wilt u meer weten over taxaties? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*