Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Financiering

Boon Heuvelland Makelaars verzorgt heel bewust geen financiering voor vastgoed. Wij zijn onafhankelijk en laten financiering graag over aan specialisten. Uiteraard beschikken we wel over namen en referenties van uitstekende hypotheekadviseurs.

Wij zijn onafhankelijk
Doordat wij geen financieringen verstrekken, kunnen we ons altijd onafhankelijk opstellen en onze energie en expertise volledig inzetten voor het belang van onze relaties. Hoe of door wie de aankoop of verkoop gefinancierd wordt, speelt daarbij dus geen rol. Dit betekent natuurlijk niet dat we u niet meer erover kunnen vertellen. Lees hier bijvoorbeeld meer over het kopen van een huis onder voorbehoud van financiering

Passende hypotheekadviseur
Wij geloven dat het belangrijk is dat u samenwerkt met een hypotheekadviseur die bij u en uw behoefte past. Het gaat tenslotte niet alleen om een aanzienlijke transactie, het betreft bovendien uw huis. Dan heeft u behoefte aan vertrouwen en comfort. We adviseren u dus graag over welke hypotheekadviseur bij u en uw specifieke vraag past.

Wij zijn volstrekt onafhankelijk

Meer weten?

Wilt u meer weten over financiering? Bel met Jessica Klement of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jessica Klement

Directie en mede-eigenaar
043-4582122
jessica@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug