Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Duurzaamheid

Bij Boon Heuvelland Makelaars zijn wij als team ook privé zeer begaan met duurzaam wonen. Van het energieneutraal maken met grotendeels ecologische isolatiematerialen bij een 19e-eeuwse woonboerderij, tot het realiseren van een houtskeletwoning. Wij weten wat er komt kijken door educatie en ruime praktijkervaring.

Vele toepassingen
Duurzaamheid kan op meerdere onderdelen van een woning betrekking hebben. Denk maar aan het gebruik van materiaalsoorten of het gebruik van materalen die dichter in de buurt zijn gefabriceerd en waarvan het vervoer minder brandstof heeft gekost. Maar het kan bijvoorbeeld ook gaan over (ecologisch) isolatiemateriaal en het zelf opwekken van energie, bijvoorbeeld door de steeds gangbaardere zonnepanelen.

Educatie en ervaring
Onze gecertificeerde makelaars en taxateurs volgen jaarlijks opleidingen vanuit de beroepsvereniging VBO of het register van taxateurs NRVT, waarbij duurzaamheid één van de belangrijkste items is. Hierdoor kunnen wij goed inschatten hoe duurzaam een te verkopen woning daadwerkelijk is, wat de mogelijkheden zijn om een woning duurzamer te maken en welke impact dat heeft op de waarde van een woning. Zo bieden we zowel de verkoper als de potentiële koper een goed beeld van de situatie en op welke wijze een woning verder verduurzaamd kan worden.

Duurzaam wonen in het Heuvelland

Energielabel
Sinds 1 januari 2021 verplicht de Rijksoverheid verkopers om bij de start van de verkoop van uw huis een energielabel te verstrekken. Heeft u een energielabel van maximaal 10 jaar oud, dan is dit nog steeds geldig, ook als het een verouderd energielabel is. Heeft u nog geen energielabel, dan kunnen wij dit op korte termijn bij één van onze gerenommeerde samenwerkingspartners voor u aanvragen.

Wilt u meer weten over het energielabel of weet u niet zeker of uw huis een definitief energielabel heeft. Kijk dan op: https://www.energielabel.nl/woningen/

Meer weten?

Wilt u meer weten over duurzaamheid? Bel met Myriam Spronkmans-Peters of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Myriam Spronkmans-Peters

Assistent makelaar
043-4582122
myriam@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*