Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Styling van uw woning

De eerste indruk is bepalend bij het zoeken naar een nieuwe woning. Geef potentiële kopers dus een beeld van de mogelijkheden en unieke eigenschappen van uw huis.

U wilt het unieke karakter van uw woning natuurlijk benadrukken. Op de foto’s en bij bezichtigingen is het dus belangrijk dat potentiële kopers duidelijk de mogelijkheden herkennen. Zo kunnen ze zelf een beeld vormen van hoe zij een ruimte zouden benutten. En of ze zich er thuis zouden voelen. Het is dus verstandig om de inrichting neutraal, opgeruimd en licht te houden. Dan spreekt het de meeste potentiële kopers aan en zo verkoopt u uw woning dus sneller.

Vertel het verhaal van uw woning in stijl

Interieurstylist
Een interieurstylist kan u helpen het verhaal van uw huis nog beter te vertellen. Bij de verkoop kan een stylist een ruimte zodanig aankleden en intekenen dat een potentiële koper een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Bij de aankoop van een woning kan een stylist alle ideeën die u heeft voor een bepaalde ruimte vormgeven.

Duidelijk advies
Boon Heuvelland makelaars werkt hiervoor samen met een styliste die de actuele interieurtrends kent maar zich hier niet door laat leiden. Ze past het advies aan op uw wensen en het beschikbare budget. Dat legt ze vast in fraaie schetsen en duidelijke impressies. Daardoor krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Dit resultaat kan zelfs getoond kan worden in Virtual Reality!

Met deze tips maakt u eenvoudig het verschil en krijgt uw woning de positieve reacties die het verdient.

Meer weten?

Wilt u meer weten over styling van uw woning? Bel met Jessica Klement of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jessica Klement

Directie en mede-eigenaar
043-4582122
jessica@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*