Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Huis te koop Valkenburg

Bent u op zoek naar karakteristieke huizen te koop in Valkenburg? Of wilt u juist uw unieke woning te koop aanbieden? Woningen met een uniek karakter gaan in de huidige huizenmarkt als warme broodjes over de toonbank. Als koper loopt u hierdoor het risico dat u uw droomwoning aan uw neus voorbij ziet gaan. Als verkoper kunt u door het flinke aanbod aan kopers wellicht door de bomen het bos niet meer zien, waardoor u of uw huis verkoopt voor een te lage prijs of deze aan iemand verkoopt die niet geïnteresseerd is in het verhaal van uw huis. In beide gevallen is een makelaar inschakelen daarom geen weggegooid geld. Kies daarom voor een unieke makelaar die bij uw unieke woning past: kies daarom voor Boon Heuvelland Makelaars. Met jarenlange ervaring zijn wij dé makelaar van het Limburgse Heuvellandschap, gespecialiseerd in vakwerkwoningen, speciale vrijstaande huizen en dergelijken. Neem vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van ons gevarieerde dienstenpakket.

Op zoek naar een koopwoning in Valkenburg?

Altijd al willen wonen in Valkenburg, één van de meest toeristische gemeenten van Limburg? Altijd al een huis met een verhaal willen hebben in deze culturele en natuurrijke gemeente? Dan is nu uw kans. Wanneer u een aankoopmakelaar van Boon Heuvelland Makelaars inschakelt, dan helpen wij u graag aan de perfecte koopwoning in Valkenburg. Wij begeleiden u tijdens cruciale momenten in het aankoopproces, wat inhoudt dat wij ons onder andere bezighouden met:

  • Meegaan op een tweede bezichtiging
  • Objectieve beoordeling van de woning
  • Informeren naar de marktwaarde van de woning
  • Adviseren over de aankoopstrategieën
  • Uitvoeren van de onderhandelingen in uw naam
  • Controleren van de conceptovereenkomst
  • Controleren van de notariële documenten

Lees en bekijk onze pagina wat de mensen die u voorgingen over onze aankoopmakelaars te zeggen hebben.

Karakteristieke huizen in Valkenburg

Huis te koop Valkenburg

Wanneer u van plan bent om uw karakteristieke koopwoning in Valkenburg te koop aan te bieden, dan is een verkoopmakelaar aan te raden. Bij zo’n speciale woning wilt u graag dat uw huis de aandacht krijgt die het verdient en dat een koper de karakteristieke elementen net zo waardeert als u dit doet. Onze verkoopmakelaars zijn gespecialiseerd in het uitlichten van deze unieke aspecten. Samen met u vertellen we het verhaal van uw woning. Hiervoor komen we bij u aan huis langs, zodat we het unieke verhaal ook zelf kunnen ervaren. Daar zal de verkoopstrategie op gebaseerd worden. Kopers zijn logischerwijs erg kritisch, waardoor we ervoor zullen zorgen dat uw woning er pico bello uitziet. Zo krijgt u namelijk een betere prijs voor uw huis. Wilt u hulp bij deze vastgoedstyling? Lees dan ons artikel over styling tips of schakel de hulp in van onze interieurstyliste.

Vastgoedstyling nodig?

Wanneer u de styling van uw huis liever door een professional laat uitvoeren, kunt u hiervoor onze interieurstyliste inschakelen. De styliste is op de hoogte van de actueelste interieurtrends en richt op basis daarvan uw woning in. Dit heeft als doel om uw huis vast te leggen op foto’s op een manier die de koper stimuleert na te denken over alle mogelijkheden die uw woning biedt. De eerste indruk is vaak erg bepalend bij een koper. De styliste luistert ook naar uw ideeën en past het advies aan naar uw budget.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Waardebepaling koopwoning Valkenburg

Een taxatie is een professionele beoordeling van de waarde van uw huis. Het doel van een taxatie kan variëren, van het bepalen van de verkoopwaarde van een huis tot het vaststellen van de waarde van een bedrijf voor overname of financiering. Taxaties worden uitgevoerd door erkende taxateurs die een gedegen kennis hebben van de huizenmarkt. Een taxatie is van groot belang voor zowel de verkoper als de koper, omdat het een nauwkeurige schatting geeft van de waarde van de woning. Bij een waardebepaling worden diverse factoren meegenomen, zoals de locatie in Valkenburg, de staat van het huis, de vraag en het aanbod op de markt en eventuele toekomstige ontwikkelingen. Deze bevindingen worden door de taxateurs vastgelegd in het taxatierapport. Dit rapport kan gebruikt worden bij de hypotheekaanvraag. Onze taxateurs zijn SCVM en NRVT gecertificeerd. Lees via deze links meer over deze brancheorganisaties.

Boon Heuvelland Makelaars: unieke makelaar bij unieke woning

Wanneer u een huis te koop in Valkenburg aanbiedt of u bent op zoek naar een karakteristiek huis in deze gemeente, dan wilt u wel werken met een makelaar die op de hoogte is van alle trends in de regio en de huizenmarkt. Boon Heuvelland Makelaars is al meer dan 25 jaar lang werkzaam in Zuid-Limburg. Hierdoor hebben we een uitgebreide kennis en een breed netwerk aan contacten in de regio, waardoor we overal als een van de eerste bij zijn.

U moet met veel dingen rekening houden bij het kopen en verkopen van een woning. Bij Boon Heuvelland Makelaars nemen we u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Of we u nu kunnen helpen door mee te gaan op een tweede bezichtiging of bij het inrichten van uw woning, we doen het allemaal graag. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. We zijn zeven dagen per week bereikbaar. U kunt ons zelfs in de avond bereiken. Voor zowel de kopende als verkopende partijen proberen we het beste resultaat te bereiken. Bovendien komen wij al onze afspraken punctueel na.

Samenwerkingsverband

Onze samenwerking met Klement Rentmeesters stelt ons in staat om u een breder scala aan diensten aan te bieden dan een standaard makelaar. Naast onze reguliere makelaarsdiensten hebben we ook toegang tot rentmeesters, wat betekent dat we u kunnen adviseren over pacht- en erfpacht gerelateerde kwesties, fiscale vraagstukken, subsidies en zaken met betrekking tot ruimtelijke ordening. Dit uitgebreide dienstenpakket stelt ons in staat om u beter van dienst te zijn en u te voorzien van een meer volledige service. Lees verder als u meer wilt weten over onze organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over huis te koop valkenburg? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*