Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Aankoopmakelaar Maastricht

Een huis kopen in Maastricht doet u niet iedere dag en is dus best een spannende gebeurtenis. Schakel daarom een aankoopmakelaar in die Maastricht goed kent, want zo staat u er niet alleen voor. Bij het aankoopproces van een woning komen tig zaken om de hoek kijken waardoor het ervaring en kennis vereist om de aankoop van een huis in goede banen te laten lopen. Een goede aankoopmakelaar in Maastricht en omstreken vindt u bij Boon Heuvelland Makelaars. Wij ontzorgen u tijdens het hele aankoopproces en zorgen ervoor dat u uw droomwoning vindt tegen de beste voorwaarden en prijs.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt u in het algemeen bij het vinden en kopen van een huis. Om dit te bewerkstelligen heeft de aankoopmakelaar een uitgebreid takenpakket waarmee hij of zij u volledig ontzorgt. Een aankoopmakelaar verzorgt:

 • Het in kaart brengen van uw woonwensen
 • Het aanbod van nieuwe koopwoningen
 • Bezichtigingen, waarbij hij vaak meegaat
 • Het uitbrengen van een bod
 • De onderhandelingen met de verkoper
 • Het helpen bij de koopakte
 • Het zoeken naar een notaris
 • Het aanleveren van de juiste documenten
 • De sleuteloverdracht

De voordelen van een aankoopmakelaar

Het biedt u als koper een aantal voordelen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Waarom zou u nu een aankoopmakelaar moeten inschakelen bij het kopen van een huis in Maastricht:

 • Is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Maastricht.
 • Heeft veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in Maastricht, waarvan u kunt profiteren.
 • Geeft u advies over eventuele verbouwingen aan een huis die noodzakelijk zijn.
 • Heeft een objectieve mening bij een woning.
 • Zorgt ervoor dat u behoed wordt voor juridische haken en ogen.
 • Weet precies wat een huis waard is.
 • Omdat u veel complex werk uit handen wordt genomen, bespaart u zichzelf veel tijd, energie en geld.

Uw deskundige aankoopmakelaar in Maastricht

De prijs van een aankoopmakelaar in Maastricht

Wat een aankoopmakelaar in Maastricht, of Zuid-Limburg, kost, valt moeilijk te zeggen. De totaalprijs verschilt per makelaar. Wat u een aankoopmakelaar moet betalen kan van tevoren afgesproken worden. Hierbij is het wel van belang dat precies wordt vastgelegd wat wel en niet tot de prijs behoort. Andere aankoopmakelaars werken met courtage. Dit is een vast percentage dat de makelaar als beloning ontvangt van de aankoopsom. De courtage ligt tegenwoordig tussen de 1 en 2 procent. Wilt u nu precies weten wat een aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning in Maastricht u kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Boon Heuvelland Makelaars. Wat u uiteindelijk betaalt, heeft u zo zelf in handen.

Waarop let je nog meer bij het vinden van een aankoopmakelaar?

Naast de kosten bepalen een aantal andere zaken nog wat een goede aankoopmakelaar is. De ervarenheid van de makelaar is ook van belang. Een makelaar kan wel goedkoop zijn, maar wanneer deze niet de perfecte woning voor u weet te vinden, heeft u weinig aan zijn diensten. Lees bijvoorbeeld reviews over het betreffende makelaarskantoor. Ook de betrouwbaarheid van de makelaar is van belang. Kijk of het makelaarskantoor is aangesloten bij een brancheorganisatie, zoals SCVM. Boon Heuvelland Makelaars is hierbij aangesloten, maar ook bij het VBO, NWWI en NRVT. Wanneer u met onze aankoopmakelaars in zee gaat, bent u er kortom van verzekerd dat betrouwbaarheid bij ons de basis is.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Een huis kopen in Maastricht zonder makelaar

U kunt altijd overwegen om zonder aankoopmakelaar uw droomwoning in Maastricht te kopen. Dat is zeer zeker mogelijk. Het kost immers extra geld om van de diensten van een aankoopmakelaar gebruik te kunnen maken. Heeft u echter genoeg tijd om een huis te kopen? Heeft u genoeg kennis? U zult alles zelf moeten uitzoeken. U moet al het aanwezige woningaanbod napluizen. U moet meerdere bezichtigingen regelen. U moet uw eigen huis te koop zetten en laten taxeren.

Het kopen van een woning doet u niet dagelijks, waardoor de kans aanwezig is dat u iets belangrijks over het hoofd ziet. De aankoopmakelaars van Boon Heuvelland Makelaars doen dit iedere dag en kopen al meer dan 25 jaar huizen aan. Natuurlijk kost onze dienstverlening geld, maar wij verdienen ons altijd terug. Wij hebben kennis van de woningmarkt in Maastricht en weten geheid het beste bod op tafel te krijgen. Met onze aankoopservice krijgt u die karakteristieke woning die u zocht voor de laagste prijs.

Waarom Boon Heuvelland Makelaars?

Bij Boon Heuvelland Makelaars vindt u een makelaarskantoor in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in het Limburgse Heuvelland. Wij zijn een unieke makelaar gespecialiseerd in vakwerkwoningen, carré boerderijen of vrijstaande woningen op unieke plekken. Door een intensieve samenwerking met Klement Rentmeesters kunnen wij u bovendien veel aanvullende diensten aanbieden, zoals rentmeesters en erfgoedadviseurs. Bovendien verzorgen wij ook de aankoopbegeleiding bij mensen die bij andere makelaars een object willen kopen. De aankoopbegeleiding komt steeds vaker voor en daarom helpen wij u ook hier graag verder mee.

Een verkoopmakelaar in Maastricht nodig?

Niet alleen bieden wij u een aankoopservice aan. Ook bij het verkopen van uw woning of de taxatie van uw huis in of rondom Maastricht kunnen wij u van dienst zijn. Lees meer over onze verkoopservice en taxatieservice op onze website.

Bekijk al onze diensten

Meer weten?

Wilt u meer weten over aankoopmakelaar maastricht? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*