Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Simpelveld

Onze makelaar verbindt in Simpelveld bijzondere woningen met bijzondere mensen. Als u op zoek bent naar een unieke woning of juist een huis wilt verkopen in Simpelveld, dan bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres. In ons huizenaanbod hebben wij vele soorten woningen met een bijzonder verhaal. Denk bijvoorbeeld aan boerderijen, karakteristieke vakwerkwoningen, bouwkavels en dorpse- en stadse woningen op mooie plekken. Mocht u zo’n bijzonder huis willen aan- of verkopen, neem dan contact met ons op. Wij ontzorgen u graag volledig tijdens dit proces.

Waarom wonen in Simpelveld zo fijn is

Het rustig gelegen Simpelveld is voor velen een fijne woonplek. Hoewel er een rustige, gemoedelijke sfeer heerst in het dorp, is er ook genoeg bedrijvigheid op te merken. Er zijn namelijk verschillende restaurants en cafeetjes waar men samenkomt om een goede kop koffie te drinken of een heerlijke lunch te nuttigen. Bovendien zijn er in het dorp meer dan genoeg voorzieningen. Zo vindt u er bijvoorbeeld twee supermarkten, verschillende winkeltjes en een sportschool. Ook de apotheek en basisschool zijn niet ver van huis. Het dorp wordt omringd door kleinere dorpjes zoals Bocholtz en Eys, maar ook Kerkrade en Heerlen zijn zeer dichtbij. Mocht u de behoefte hebben om af en toe lekker te gaan shoppen, uitgebreid te gaan uiteten of naar de bioscoop te gaan, dan hoeft u dus niet lang in de auto te zitten.

Unieke huizen in Simpelveld met een goed verhaal

Binnen de makelaardij in Simpelveld een woning vinden

Klinkt het wel erg aantrekkelijk om in Simpelveld te wonen en bent u op zoek naar een fijne woning? Maak uw woonwensen dan bekend bij onze makelaar. In Simpelveld hebben wij namelijk vaak mooie woningen te koop staan. Wellicht kunt u uw droomwoning al vinden in ons huidige huizenaanbod. Als u hier niet gelijk vindt wat u zoekt, dan zetten wij onze connecties graag in om toch dat ideale droomhuis voor u te vinden en deze uit de markt te halen. Wij zijn altijd als een van de eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in het Limburgse Heuvelland. Zo is onze makelaar in veel gebieden rondom Simpelveld voorloper als het gaat om het nieuwste huizenaanbod.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Uw huis verkopen in Simpelveld

Ook als u een bijzonder huis te koop wilt zetten, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het gehele verkoopproces. Dankzij ons grote netwerk in het Heuvelland zijn wij snel in staat om de juiste koper te vinden voor uw huis. Een koper die de echte waarde van uw huis inziet en die het verhaal erachter begrijpt. Iemand die hier ook de juiste prijs voor wil betalen. Zo kan uw huis veel meer opleveren als u de verkoop overlaat aan ons makelaarskantoor. In Simpelveld geld, kosten en tijd besparen? Schakel onze verkoopmakelaar in!

Huis aankopen met de hulp van onze makelaar

De ervaren medewerkers van ons makelaarskantoor kunnen u in Simpelveld ondersteunen bij alle belangrijke momenten van het aankoopproces. Zo begeleiden wij u tijdens het bezichtigen van een woning, informeren wij u over een reële aankoopprijs, verzorgen wij de aankooponderhandelingen en staan we u bij tijdens de laatste afhandelingen bij de notaris. Dankzij deze actieve ondersteuning kunt u die karakteristieke droomwoning tegen de best mogelijke voorwaarden aankopen. Als u graag meer wilt weten over hoe onze aankoopmakelaar te werk gaat, neem dan contact met ons op of lees alle informatie op de pagina over onze aankoopservice.

Taxaties

Als makelaar verzorgen wij ook taxaties in Simpelveld. U kunt voor verschillende soorten taxaties bij ons terecht. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM gecertificeerd en voeren daarnaast NWWI-taxaties uit. Hieronder vallen ook taxaties die nodig zijn om een hypothecaire lening te krijgen. Daarnaast verzorgt Boon Heuvelland Makelaars in samenwerking met Klement Rentmeesters waarderingen van bijzonder vastgoed.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van onze makelaar? Bel dan met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar simpelveld? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*