Makelaar Limburg

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Limburg? Boon Heuvelland Makelaars is hét makelaarskantoor in Limburg dat te allen tijde voor u klaar staat. Aan de hand van onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk helpen wij u graag om de verkoop van uw huis te verwezenlijken. Ook kunt u bij ons terecht voor taxaties in het Heuvelland en helpen wij u graag bij het vinden en aankopen van uw nieuwe droomwoning in Limburg. De persoonlijke en heldere aanpak van onze makelaars zorgt in Limburg voor veel tevreden klanten.

Waarom een makelaar inschakelen?

Een makelaar zorgt ervoor dat u uw woning tegen de beste voorwaarden aankoopt of verkoopt en wijst u op eventuele valkuilen of kansen binnen de woningmarkt. Als u kiest voor Boon Heuvelland, dan kiest u voor deskundigheid en zekerheid. Onze makelaars kennen de regio Limburg en de lokale huizenmarkt als geen ander en zijn bekend met alle relevante regelgevingen.

Unieke huizen in Limburg met een goed verhaal

Een huis kopen in Limburg

Kunt u de hulp van een makelaar in Limburg juist gebruiken om een huis snel en veilig aan te kopen? Dan zijn wij u graag van dienst met onze aankoopservice. Deze dienst omvat actieve ondersteuning bij alle cruciale momenten van het aankoopproces. Zo geeft onze aankoopmakelaar uit Limburg advies over de juiste aankoopstrategie en vertellen wij u meer over de reële marktwaarde van het huis. Ook voert de makelaar onderhandelingen namens u uit, zodat het huis kan worden aangekocht onder optimale voorwaarden. Zo kunt u snel en veilig een huis aankopen met de hulp van onze makelaar. In Mechelen, Epen, Valkenburg, Simpelveld of waar dan ook in Limburg.

Een huis verkopen in Limburg

Bent u van plan om uw huis in Limburg te gaan verkopen? Schakel dan zeker de hulp in van een ervaren makelaar! De verkoop van uw huis is één van de belangrijkste transacties in uw leven en vindt als het goed is slechts een aantal keer in uw leven plaats. Bij zulke transacties is de juiste begeleiding cruciaal voor succes. Aan de hand van de juiste aanbiedingsmethode, een reële verkoopprijs en slimme onderhandelingen kunnen wij uw huis tegen de beste prijs en voorwaarden verkopen. De specialisten van ons makelaarskantoor in Limburg gaan u hierbij helpen!

Wij ontzorgen u zoveel mogelijk tijdens het verkoopproces. Zo nemen wij alle gewenste werkzaamheden voor de verkoop van uw huis graag uit handen. Hierbij kunt u denken aan het promoten van uw huis op verschillende kanalen, het begeleiden van de bezichtigingen en het voeren van de onderhandelingen met potentiële kopers. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, maar vooral ook zorgen. Onze makelaars uit Limburg zetten uw belangen gedurende het hele verkoopproces voorop om zo de beste deal voor u te regelen.

Wonen in Limburg

Limburg staat bekend om haar prachtige natuur en gezellige steden en dorpen. Het is dan ook de ideale plek om te wonen als u graag wilt ontsnappen aan de drukte om te gaan genieten van een rustige omgeving met veel groen. Maar Limburg draait zeker niet alleen om rust en natuur. Er is ook genoeg te beleven. Zo is de provincie rijk aan historische gebeurtenissen en toeristische trekpleisters. De medewerkers van ons makelaarskantoor in Limburg weten er alles van en vertellen u er graag meer over.

Koopwoningen binnen de makelaardij in Limburg

Bent u op zoek naar een karakteristiek huis in Limburg? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan woningen. Of u nu op zoek bent naar een ruim en modern huis of juist een wat knusser, authentiek huis, en of u nu wilt wonen in een gezellig dorpje of toch liever in een bruisende stad zoals Maastricht – wij weten altijd wel een woning te vinden die aansluit op uw wensen.

Mocht u in ons huidige huizenaanbod niet gelijk een match vinden, neem dan toch eens contact op met Boon Heuvelland Makelaars om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Het kan namelijk zomaar zijn dat uw droomhuis binnenkort voorbijkomt of dat deze wellicht in de stille verkoop staat.

Ons makelaarskantoor in Limburg heeft namelijk ook vaak woningen in de stille verkoop staan. De ene keer staat er een mooie koopwoning in Vijlen in de verkoop en de andere keer een koopwoning in Noorbeek of een koopwoning in Valkenburg. Onze makelaars zijn in ieder geval altijd als een van de eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de makelaardij in Limburg en de nieuwste parels op de markt.

Woning laten taxeren door onze makelaar uit Limburg

Ook als u een woning wilt laten taxeren, bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn bevoegd om diverse soorten woningtaxaties uit te voeren. Zo zijn ze NRVT- en SCVM-gecertificeerd, maar voeren ze ook NWWI-taxaties uit. Hieronder vallen ook taxaties voor het verkrijgen van een hypothecaire lening.

Wilt u weten hoeveel uw huis in Limburg waard is? Neem dan contact op met Jarco Meertens en wij zoeken het voor u uit. U kunt ook contact met ons opnemen voor waarderingen van rijksmonumenten of bijzonder vastgoed in Limburg. Deze taxaties worden uitgevoerd in samenwerking met onze partner Klement Rentmeesters.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van onze makelaars uit Limburg of kunt u onze hulp direct gebruiken? Bel dan met Jarco Meertens of vul uw gegevens hieronder in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar limburg? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug