Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Huis te koop Gulpen

Bent u van plan uw huis te koop in Gulpen te zetten? Of bent u juist op zoek naar een unieke koopwoning in Gulpen? Dan bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het goede adres. Wij bieden een totaalpakket aan diensten. Verkoopmakelaars, aankoopmakelaars, taxateurs en zelfs rentmeesters en architecten hebben we tot onze beschikking. Ons aanbod bestaat overwegend uit karakteristieke woningen, zoals vakwerkwoningen en vrijstaande boerderijen. Ons doel is het koppelen van deze unieke koopwoningen in Gulpen aan de juiste eigenaar.

Huizen te koop in Gulpen

Wanneer u op zoek bent naar een karakteristieke woning in Gulpen, dan kan het best zo zijn dat u vaker achter het net vist. Unieke woningen met een verhaal zijn erg gewild, waardoor deze in de huidige huizenmarkt zeer snel verkocht worden. Wanneer u gebruik maakt van onze aankoopdiensten staat u een stuk sterker. Onze aankoopmakelaars zijn als eerste op de hoogte van uniek woningaanbod in Gulpen en omstreken.

Een huis koopt u misschien niet iedere dag, maar onze aankoopmakelaars wel. Daardoor weten wij wat er allemaal bij komt kijken en kunnen wij u tijdens het aankoopproces helemaal of deels ontzorgen. Zo kunnen de aankoopmakelaars meegaan naar bezichtigingen, waarbij zij objectief naar een woning kijken. Of ze helpen u met de onderhandelingen met de verkoper of de verkoopmakelaar. Wij zorgen ervoor dat u uw karakteristieke koopwoning in Gulpen tegen de beste prijs krijgt. Lees verder om mee te weten te komen over onze aankoopdiensten en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Unieke huizen in het gezellige Gulpen

Huis verkopen in Gulpen

Wilt u uw vakwerkhuis of vrijstaande woning in Gulpen te koop aanbieden? Schakel dan nu een van onze verkoopmakelaars voor deze klus in. Iedere karakteristieke woning heeft een verhaal te vertellen en wij weten hoe wij dit op de huizenmarkt kunnen benadrukken. Wij zijn de makelaar van het Heuvelland, waardoor mensen die op zoek zijn naar speciale woningen zich doorgaans bij ons inschrijven. Hierdoor hebben wij een actueel overzicht van alle mogelijke kopers voor uw woning. De actieve zoekers worden ook als eerste op de hoogte gesteld, wanneer uw huis in Gulpen te koop staat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u snel uw woning voor een mooie prijs verkoopt.

Zonder makelaar uw huis te koop zetten in Gulpen

Wanneer u uw huis te koop wenst te zetten, dan kunt u dit zelf doen of met een makelaar. U kunt gemakkelijk zelf het woningaanbod afspeuren en bezichtigingen plannen, maar het verkopen en aankopen van een huis neemt wel wat tijd in beslag. Bovendien is het veel werk. Daarom is het handiger om een makelaar in te schakelen en wel om de volgende redenen:

  • Een makelaar heeft een groot netwerk, dus u kunt snel een huis kopen of verkopen
  • U wordt tijdens het hele proces ontzorgd
  • U bespaart geld door de goede onderhandelingen van de makelaar over de prijs en de voorwaarden
  • Objectieve tussenpersoon, dus in staat goed te onderhandelen
  • Helpt bij juridische zaken

Vastgoedstyling

Potentiële kopers letten op alles, dus uw woning moet er pico bello uit zien. Bij Boon Heuvelland Makelaars kunt u hier hulp bij krijgen. Wij kunnen u vastgoedstyling aanbieden, waarbij we het unieke karakter van uw woning nog eens extra goed uitlichten. Een interieurstylist komt hiervoor bij u langs. Bovendien krijgt u van de interieurstylist advies dat aangepast wordt op uw budget en wensen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Denk aan de taxatie

Wanneer u uw huis in Gulpen te koop zet, dan zult u een waardebepaling moeten laten doen door een erkende taxateur. Taxeren is een moeilijke klus als het gaat om uniek vastgoed. Door onze ervaring beschikken wij over veel referenties en recente transactiegegevens. Deze stellen ons in staat om uitgebreide taxatierapporten bij uw karakteristieke woning op te stellen. We werken alleen met SCVM- en NRVT-gecertificeerde taxateurs. Onze taxaties vinden binnen een mum van tijd plaats en we leveren bovendien snel het taxatierapport aan.

Boon Heuvelland Makelaars in Gulpen

Boon Heuvelland Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van unieke woningen in het Heuvelland, zoals vrijstaande boerderijen en vakwerkhuizen. Om u te helpen bij het proces van verkopen en aankopen van een huis in Gulpen, bieden wij een complete service aan. Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche beschikken wij over een uitgebreide marktkennis en veel ervaring. Bovendien werken wij samen met ons zusterbedrijf, Klement Rentmeesters, om u deskundige rentmeesters te bieden die u kunnen helpen bij alles wat te maken heeft met uw rijksmonument of andere monumentale gebouwen. Nieuwsgierig geworden naar welke huizen te koop staan in Gulpen? Bekijk dan ons beschikbare woningaanbod en neem vandaag nog contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over huis te koop gulpen? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*