Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Taxatie Gulpen

Taxeren is een vak apart, maar voor ons is het dagelijks werk. De taxateurs van Boon Heuvelland Makelaars voeren taxaties in Gulpen met verschillende doeleinden uit. Een aantal voorbeelden van de verschillenden soorten taxaties die wij verzorgen zijn aankooptaxaties, waardebepaling ten behoeve van de verkoop, taxaties voor financiering van uw woning, waardebepaling voor de verhuur en taxaties voor het verkrijgen van een hypotheek. Als u op zoek bent naar een taxateur die zo’n soort taxatie in Gulpen voor u uitvoert, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gecertificeerde taxateurs

Onze taxateurs uit Gulpen beschikken over een SCVM en NRVT-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve en goed onderbouwde waardebepaling. Eén van de taxatiemodellen die wij hanteren is het model voor NWWI taxaties. Dit model is opgesteld volgens duidelijke richtlijnen en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Uw unieke huis getaxeerd in Gulpen

Bijzonder vastgoed taxeren in Gulpen

U kunt bij Boon Heuvelland Makelaars ook terecht voor waarderingen en taxaties van rijksmonumenten, landgoederen en kastelen. Om dit soort bijzonder vastgoed zo zorgvuldig mogelijk te taxeren in Gulpen, werken wij samen met onze gespecialiseerde partner Klement Rentmeesters.

Het taxeren van een kasteel of boerderij is specialistisch werk dat de juiste ervaring en expertise vereist. Dit soort taxaties in Gulpen worden dan ook uitsluitend gedaan door een erkend taxateur. Onder andere dankzij de vele referenties en recente transactiegegevens waar wij over beschikken in Gulpen, zijn wij perfect in staat om bijzonder vastgoed in deze regio te taxeren.

Schakel een erkende taxateur uit Gulpen in

Wilt u graag een pand in Gulpen laten taxeren door een ervaren en erkende taxateur? Dan kunt u dit aanvragen door contact op te nemen met Jarco Meertens van Boon Heuvelland Makelaars. Hij staat u graag te woord over de mogelijke taxatierapporten en de verdere taxatieprocedure. Uiteraard begeleiden wij u ook graag in de andere stappen van het aankoop- of verkoopproces van huizen te koop in Gulpen, huizen te koop in Vijlen en andere plaatsen in het Heuvelland.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Meer weten?

Wilt u meer weten over taxatie gulpen? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*