Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Taxatie Heuvelland

Taxeren is het maken van een wetenschappelijk onderbouwde schatting van de waarde van een pand. Een vak apart dus, maar voor de taxateurs van Boon Heuvelland Makelaars is het dagelijkse kost. Zij hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van allerlei taxaties in het Heuvelland. Als waarborg van hun kwaliteit en vakbekwaamheid beschikken onze taxateurs over een NRVT en SCVM-keurmerk en hanteren zij streng getoetste taxatie-modellen zoals de NWWI-taxatie. Dat houdt in dat al onze taxaties in het Heuvelland uniform en volgens duidelijk richtlijnen worden opgesteld.

Voorbeelden van onze taxaties in het Heuvelland

Onze taxateurs uit het Heuvelland verzorgen zowel taxaties van woningen als taxaties van bijzonder vastgoed, voor verschillende doeleinden. Voorbeelden van de taxaties in het Heuvelland die wij uitvoeren zijn: aankooptaxaties, taxaties voor financiering van uw woning, waardebepaling ten behoeve van de verkoop, waardebepaling voor de verhuur en banktaxaties voor het verkrijgen van een hypotheek.

Uw unieke huis getaxeerd in het heuvelland

Taxatie van bijzonder vastgoed

In samenwerking met onze specialistische collega’s van Klement Rentmeesters verzorgen wij taxaties van bijzonder vastgoed. Zo voeren onze taxateurs dus ook waarderingen en taxaties uit voor rijksmonumenten, landgoederen en kastelen. Het taxeren van bijzonder vastgoed in het Heuvelland kan niet zomaar worden gedaan door iedere taxateur uit het Heuvelland. Het taxeren van een boerderij bijvoorbeeld kan alleen zorgvuldig worden gedaan door een specialist. Vandaar dat wij dit werk uitsluitend toekennen aan één van onze erkende taxateurs.

Ervaren taxateur uit het Heuvelland

Wilt u een woning, monument of bedrijfspand in het Heuvelland laten taxeren door een ervaren en erkende taxateur uit het Heuvelland? Dan bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en onze keurmerken bent u verzekerd van een professionele samenwerking. Wij beschikken bovendien over ontelbare referenties en recente transactiegegevens, waardoor wij feilloos het verschil kunnen vaststellen tussen de waarde en prijs van een pand.

Wilt u graag gelijk een taxatie inplannen of wilt u meer weten over onze taxaties in het Heuvelland? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul hiernaast uw gegevens in. Jarco Meertens van Boon Heuvelland Makelaars vertelt u graag wat wij precies voor u kunnen betekenen en helpt u verder met de taxatieprocedure. Of u nu een koopwoning in Gulpen, een koopwoning in Klimmen of waar dan ook wilt laten taxeren - wij staan voor u klaar.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Meer weten?

Wilt u meer weten over taxatie heuvelland? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*