Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Huis te koop Simpelveld

Bent u op zoek naar een huis met een uniek karakter en een verhaal? Dan is een karakteristiek huis wellicht iets voor u. Deze huizen zijn vaak gebouwd in een specifieke architectonische stijl en hebben unieke kenmerken die ze onderscheiden van de rest. Van een charmante boerderij tot een statig herenhuis, er is voor ieder wat wils als het gaat om karakteristieke huizen. Of bent u juist op zoek naar een koper voor uw vakwerkwoning, carréboerderij of andere unieke woning? In beide gevallen is een makelaar op zijn plek en waarom dan niet een makelaar met jarenlange ervaring in deze niche van de huizenmarkt? Boon Heuvelland Makelaars helpt u graag bij de aankoop, verkoop of taxatie van deze woningen met een verhaal.

Koopwoning Simpelveld vinden

Wanneer u op zoek bent naar karakteristieke huizen te koop in Simpelveld, dan kan het zijn dat u vaak te laat reageert en uw droomwoning aan uw neus voorbij ziet gaan. Vakwerkwoningen, monumentale panden en andere woningen met een uniek karakter zijn zeer gewild, zeker in de huidige woningmarkt. Met een aankoopmakelaar voorkomt u deze problemen. Bij Boon Heuvelland Makelaars bieden wij een actieve ondersteuning van onze klanten aan, waardoor een verkoper weet dat u serieus op zoek bent naar een karakteristieke woning. Wij zorgen er bovendien voor dat u uw droomwoning koopt tegen de beste voorwaarden en voor de laagste prijs. Als aankoopmakelaar in Zuid-Limburg helpen wij u bij:

  • Tweede bezichtiging
  • Informeren over marktwaarde huis
  • Adviseren
  • Onderhandelen
  • Controleren van koopakte van verkoper
  • Controleren leveringsakte van notaris

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons woningaanbod in Simpelveld? Kijk dan snel verder.

Huizen met een uniek karakter in Simpelveld

Huis te koop in Simpelveld aanbieden

Uw karakteristieke koopwoning in Simpelveld heeft een uniek verhaal te vertellen en u wilt dit verhaal zo goed mogelijk overbrengen aan potentiële kopers. Daarom biedt u ook uw huis te koop in Simpelveld aan bij Boon Heuvelland Makelaars. Wij komen bij u thuis langs om het verhaal van uw woning te horen en zelf te zien. Tijdens dit gesprek maken we onze verkoopstrategie meteen aan u duidelijk. Kopers zijn kritisch, maar wij zorgen ervoor dat het unieke karakter van uw koopwoning goed in de verf wordt gezet, zodat het niemand ontgaat hoe speciaal uw huis is. Om te zorgen dat uw woning van zijn beste kant op de foto wordt gezet, kunnen we u ook nog vastgoedstyling aanbieden. Hierna zorgen we voor een goede vindbaarheid op vastgoedplatformen en op social media. We hebben al een lijst met mogelijke kopers die geïnteresseerd zijn in vakwerkwoningen, monumentale panden en dergelijken. U verkoopt kortom uw woning geheid en binnen afzienbare tijd met Boon Heuvelland Makelaars.

Een interieurstyliste nodig?

Boon Heuvelland Makelaars werkt samen met een deskundige interieurstyliste, die u kan helpen het verhaal van uw huis nog beter over te brengen aan potentiële kopers. Een eerste indruk is vaak leidend bij de kopers, waardoor de foto’s die we plaatsen in de te koop advertenties het unieke karakter van uw koopwoning in Simpelveld goed moeten benadrukken. Onze interieurstyliste zorgt ervoor dat uw woninginrichting er neutraal en opgeruimd bij staat. Zo krijgt de koper een beter beeld van de mogelijkheden die het huis biedt. De styliste is op de hoogte van de meest actuele interieurtrends, maar luistert ook naar uw ideeën en houdt rekening met uw budget. Wilt u de vastgoedstyling zelf aanpakken? Lees dan hier onze styling tips.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Taxeren niet vergeten

Het taxeren van een huis moet gedaan worden door professionele, gecertificeerde taxateurs. Unieke woningen taxeren is bovendien een vak apart. Niet iedere taxateur kan de taxatie van speciaal vastgoed op zich nemen. Bij Boon Heuvelland Makelaars vindt u wel taxateurs die gespecialiseerd zijn in vakwerkwoningen, carréboerderijen, monumentalen panden en dergelijken. Bovendien werken onze taxateurs flexibel en vindt uw taxatie op korte termijn plaats. Onze taxateurs zijn gecertificeerd door het SCVM en NRVT en zijn ook bevoegd om NWWI-taxaties uit te voeren. Voor de waardebepaling van rijksmonumenten werken we vaak samen met onze collega's van Klement Rentmeesters, die hierin gespecialiseerd zijn.

Waarom Boon Heuvelland Makelaars?

Wanneer u een huis te koop zet in Simpelveld of u zoekt naar een nieuwe woning in het dorp, dan wilt u wel werken met een makelaar die de woningmarkt daar kent. Boon Heuvelland Makelaars is al jarenlang werkzaam in het Limburgse Heuvellandschap. Wilt u meer weten over ons prachtige werkgebied? Lees hier meer over het Heuvellandschap. Er komt veel kijken bij het aankoop- of verkoopproces van een woning. Bij Boon Heuvelland Makelaars nemen we u graag zoveel mogelijk van deze aspecten uit handen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een taxatie of het controleren van een opgestelde koopakte, wij staan voor u klaar. Bij ons geloven we in een persoonlijke aanpak en we hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Daarom zijn we 7 dagen per week bereikbaar, zelfs in de avonduren. We werken efficiënt en doelgericht. Voor zowel de kopende als verkopende partijen proberen we het beste resultaat te bereiken. We zijn aangesloten bij de makelaarsvereniging VBO en werken daarom volgens de normen en regels van deze branche.

Dankzij onze samenwerking met Klement Rentmeesters kunnen wij u een uitgebreider dienstenpakket aanbieden dan een reguliere makelaar. Wij hebben de beschikking over rentmeesters, waardoor we u ook van dienst kunnen zijn met advies over pacht- en erfpacht gerelateerde kwesties, fiscale vraagstukken, subsidies en zaken omtrent ruimtelijke ordening.

Meer weten?

Wilt u meer weten over huis te koop simpelveld? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*