Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Huis te koop Vaals

Bent u op zoek naar een koopwoning in Vaals met een uniek karakter? Of wilt u juist uw karakteristieke huis in Vaals te koop aanbieden? Bij de aankoop, verkoop of taxatie van woningen met een verhaal is een makelaar met jarenlange ervaring in deze specifieke markt onmisbaar. Kies daarom voor Boon Heuvelland Makelaars. Wij staan u graag bij met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis om u te helpen bij dit belangrijke proces.

Staan er mooie huizen te koop in Vaals?

Wanneer u van plan bent om een karakteristieke woning in Vaals te kopen, dan is een aankoopmakelaar die gespecialiseerd is in deze niche van de woningmarkt natuurlijk geen overbodige luxe. Dit type makelaar heeft een scherp oog voor de karakteristieke kenmerken van een woning en weet als geen ander wat de waarde is van een dergelijke woning. Het aankopen van een uniek pand kan een complex proces zijn, omdat er vaak sprake is van verschillende belangen en emoties. Een aankoopmakelaar van karakteristieke woningen heeft hier veel ervaring mee en staat de koper bij met gedegen advies en ondersteuning.

Bovendien kent de makelaar de markt en heeft hij of zij een uitgebreid netwerk van contacten in de vastgoedwereld. Hierdoor speelt de makelaar sneller in op nieuwe kansen en mogelijkheden op de markt en is hij of zij in staat de juiste woningen aan te bieden aan de koper. Daarnaast heeft een aankoopmakelaar van karakteristieke woningen ook kennis van de technische aspecten van een woning. Hierdoor kan de makelaar de koper goed adviseren over mogelijke gebreken of tekortkomingen van een woning en kan hij of zij helpen bij het onderhandelen over de prijs en eventuele reparaties of renovaties.

Onze aankoopmakelaars hebben karakteristieke woningen in het Heuvellandschap als hun specialisme. Daarom zijn wij een waardevolle partner bij het vinden en aankopen van een unieke woning. Door onze uitgebreide marktkennis en expertise kan de koper een weloverwogen beslissing maken en kan hij of zij genieten van een bijzondere woning die echt past bij zijn of haar wensen en persoonlijkheid.

Huis kopen in Vaals met een uniek karakter

Uw huis te koop in Vaals aanbieden

Wilt u uw carréboerderij, monumentaal pand of andere unieke woning te koop in Vaals aanbieden? Dan is een verkoopmakelaar gespecialiseerd in de verkoop van deze karakteristieke huizen erg handig. Deze makelaar heeft veel ervaring met het presenteren van een woning op een manier die recht doet aan de karakteristieke kenmerken en bijzondere eigenschappen van de woning. Een goede verkoopmakelaar van karakteristieke woningen heeft kortom oog voor detail en weet hoe hij of zij de sterke punten van een woning naar voren kan brengen. Samen met u stellen we het unieke verhaal van uw huis op. De makelaar kan bijvoorbeeld advies geven over de juiste presentatie van de woning, zoals het optimaliseren van de inrichting en het gebruik van licht en kleur. 

Onze verkoopmakelaars zetten zich in om dit unieke verhaal extra te benadrukken in de verkoopadvertenties. Onze verkoopmakelaar komt hiervoor ook bij u aan huis langs om zelf een beeld te krijgen van alle karakteristieke elementen in uw woning. Na ons eerste bezoek bepalen we in een tweede gesprek de verkoopstrategie. Hierna begint het verkoopproces pas echt. We werken samen met u aan het verzorgen van een onvergetelijke eerste indruk van uw woning die potentiële kopers meteen aantrekt en positief stemt. U wordt bij elke stap in het verkoopproces betrokken, zodat we gezamenlijk tot het beste resultaat kunnen komen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Taxatie koopwoning in Vaals

Het taxeren van karakteristieke woningen is een vak apart. Deze bijzondere woningen hebben vaak een eigen verhaal, unieke kenmerken en een specifieke uitstraling die niet altijd in geld uit te drukken is. Een taxatie van een karakteristieke woning vereist daarom specifieke kennis en ervaring van de taxateur. De taxateurs van Boon Heuvelland Makelaars hebben zich gespecialiseerd in de waardebepaling van deze speciale panden. We zorgen er bovendien voor dat uw taxatie op korte termijn plaatsvindt en sturen u hierna snel het taxatierapport toe. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM-gecertificeerd en doen ook NWWI-taxaties.

Vast klantenbestand Boon Heuvelland Makelaars

Om de vindbaarheid van uw woning op internet te vergroten, organiseren wij verschillende activiteiten. Potentiële kopers die op zoek zijn naar unieke huizen schrijven zich vaak in als woningzoekende bij Boon Heuvelland Makelaars. Deze actieve woningzoekers brengen wij als eerste op de hoogte op het moment dat er unieke huizen te koop komen in Vaals. Zo bent u verzekerd van een serieuze koper die bij uw woning met verhaal past. Bovendien kunnen we zo een snelle verkoop realiseren.

Eerste indruk belangrijk

Om veel mensen op uw advertentie te laten reageren en dus de kans dat uw woning verkocht wordt te vergroten, is een eerste goede indruk op woningzoekenden maken van belang. Lees op deze pagina hoe u een goede indruk maakt met de presentatie van uw woning. U kunt ons hier ook voor inschakelen. Wij hebben een interieurstyliste in dienst die uw woning zo aankleedt dat woningzoekenden direct zien wat uw woning uniek maakt en welke mogelijkheden uw woning biedt. Het verhaal van uw huis kan onze interieurstyliste goed vertellen en het resultaat kan zelfs in onze Virtual Reality Tool getoond worden.

Boon Heuvelland Makelaars

Zowel wonend als werkend in het Heuvellandschap, kennen wij het Zuid-Limburgse landschap als geen ander. Primair richten wij ons op de verkoop en aankoop van unieke woningen hier, maar we kunnen u door onze samenwerking met Klement Rentmeesters ook helpen bij landgoederen en monumenten. Denk hierbij aan zaken als subsidieaanvragen, fiscale rechten, erfpachtzaken en dergelijken. We gaan efficiënt en doelgericht te werk. Onze missie is om in een zo kort mogelijke tijd en tegen de beste voorwaarden en prijs uw huis te kopen of verkopen. Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal en daarom zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. Lees meer over onze diensten. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op of bezoek ons in ons kantoor in Gulpen. We staan graag voor u klaar. Ook als op zoek bent naar een huis in Noorbeek of Vijlen

Meer weten?

Wilt u meer weten over huis te koop vaals? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*