Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Mheer

Bent u van plan om een huis te kopen of verkopen met een betrouwbare makelaar in Mheer? Zoek dan niet langer verder. Boon Heuvelland Makelaars is het makelaarskantoor dat u zoekt voor de aankoop van een woning in Mheer. Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis, de aankoop van een huis en de taxatie van een woning. Bovendien staan er nog veel meer diensten tot uw beschikking. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek wanneer u vragen heeft of om te bespreken wat ons makelaarskantoor u kan bieden.

Een huis in Mheer

Een fan van kerken en kastelen? Dan kunt u uw hart ophalen in het Limburgse plaatsje Mheer. Zowel Kasteel Mheer als de Sint-Lambertus kerk liggen in het pittoreske dorp. Mheer ligt in Zuid-Limburg vlak bij de Belgische grens. Het is een dorp waarin het verenigingsleven hoogtijdagen viert. Hierdoor kent het dorp een schutterij, harmonie en zangkoor. Mheer ligt deels op een plateau en deels in een dal, waardoor er verscheidene prachtige wandelroutes door het dorp lopen. Vanuit het dorp bent u echter ook snel in de steden Maastricht en Valkenburg (20 minuten reistijd) en Heerlen (30 minuten reistijd). Ook de Belgische steden Luik, Verviers en Eupen liggen op rijafstand van Mheer.

Unieke woningen in Mheer

Als gerenommeerd makelaarskantoor zijn wij op de hoogte van alle ins and outs van de makelaardij in Mheer. Hierdoor kunnen wij u verschillende unieke huizen in Mheer te koop aanbieden. Als u op zoek bent naar een karakteristieke woning en u ziet deze niet in het assortiment staan, neemt u dan contact met onze makelaars op. Soms verkopen wij namelijk woningen via de stille verkoop. Maak uw woonwensen aan ons kenbaar en samen kunnen wij uw droomhuis in Mheer vinden. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in karakteristieke woningen in andere plaatsen zoals Noorbeek, Eijsden of Margraten. Wij zetten ons in ieder geval in om de perfecte match voor al onze klanten te vinden.

Uw makelaar in het idyllische dorpje Mheer 

Uw huis verkopen in Mheer

Een van de diensten die wij verlenen is het verkopen van uw huis. Bent u de eigenaar van een karakteristieke woning in Mheer? Dan helpen wij u graag bij de verkoop van uw unieke vrijstaande woning, carréboerderij of vakwerkhuis. Wij helpen u bij het hele verkoopproces. Van het onderhandelen met potentiële kopers tot de bezichtigingen van het huis; wij verzorgen het allemaal, waarbij we u graag volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste bod krijgt voor uw waardevolle huis met unieke kenmerken. Door onze ervaring en kennis van de makelaardij in Mheer trekken wij de juiste kopers aan en zorgen ervoor dat uw woning verkocht wordt tegen de beste voorwaarden. Aarzel dus niet om een verkoopmakelaar van Boon Heuvelland Makelaars in te schakelen.

Interieurstylist

Bij het verkopen van een huis is het belangrijk dat u uw huis van zijn beste kant laat zien. Heeft u er moeite mee om juist dat unieke aspect van uw woning op de foto te zetten? Schakel dan een van onze interieurstylisten in. Een interieurstylist helpt u om de ruimte zo aan te kleden en in te tekenen dat een potentiële koper een beter beeld krijgt van wat uw woning allemaal te bieden heeft. Wij werken samen met een deskundige stylist die op de hoogte is van de laatste trends en deze aanpast naar uw wensen en budget. Voor een paar gratis styling tips kunt u hier verder lezen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Uw aankoopmakelaar

Niet alleen bij de verkoop van uw woning kunnen wij u van dienst zijn. Wij vervullen eveneens de functie van aankoopmakelaar. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kopen van een uniek huis in Mheer? Onze aankoopservice zorgt ervoor dat u dat droomhuisje in Mheer snel kunt kopen tegen de beste voorwaarden en het beste bod. Wij gaan graag voor u in onderhandeling met de verkoper en zorgen ervoor dat alles met betrekking tot de aankoop van uw woning overzichtelijk en schriftelijk wordt vastgelegd.

Uw woning in Mheer laten taxeren

Wanneer u van plan bent om uw woning te laten taxeren, dan kunt u ook bij Boon Heuvelland Makelaars aankloppen. Onze taxateurs zijn NRVT en SCVM gecertificeerd. Ook voeren wij NWWI-taxaties uit, waardoor u onze taxatierapporten kunt gebruiken bij hypotheekaanvragen. Bovendien werken wij samen met Klement Rentmeesters, waardoor we ook waarderingen van rijksmonumenten en bijzonder vastgoed kunnen verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar mheer? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*