Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Noorbeek

Op zoek naar een makelaar in Noorbeek? Boon Heuvelland Makelaars staat klaar met professionele begeleiding gedurende alle belangrijke stappen bij de aankoop of verkoop van een huis. Bent u nog op zoek naar uw droomwoning of wilt u uw huis verkopen in Noorbeek? Neem dan contact op met onze makelaar voor Noorbeek. Wij komen graag naar Noorbeek, zodat u het perfecte huis vindt!

Aan de slag met een makelaar in Noorbeek

Bent u de eigenaar van een prachtige vrijstaande woning, een bijzondere bouwkavel, een carréboerderij of vakwerkhuis in Noorbeek en wilt u gaan verkopen? Onze makelaars in Noorbeek gaan u helpen om deze woning tegen een mooie prijs te verkopen, aan iemand die echt de waarde inziet van de unieke elementen van het huis. Wij weten de juiste kopers te vinden voor uw woning en onderhandelen door totdat iemand uw woning tegen de beste voorwaarden wil aankopen. Twijfel dus niet om de hulp in te schakelen van onze makelaar nabij Noorbeek.

Unieke huizen in Noorbeek met een goed verhaal

Karakteristieke woningen in Noorbeek

Als u op zoek bent naar een karakteristieke woning in Noorbeek, raden we u aan om eens contact op te nemen met onze makelaar. In Noorbeek hebben wij veel verschillende unieke huizen te koop staan. Wanneer u uw woonwensen aan ons kenbaar maakt, kunnen wij gericht op zoek gaan naar uw droomwoning. Misschien vinden we al gelijk een goede match in ons huidige woningaanbod. Mocht dit niet het geval zijn, dan zetten wij al onze connecties in om zo snel mogelijk die ene parel te vinden die binnenkort op de markt verschijnt. Wellicht staat u ook open om een bijzondere woning te bezichtigen in een andere plaats, onze makelaars zijn ook actief in Klimmen, Simpelveld of Valkenburg.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Wonen in Noorbeek

Het pittoreske Noorbeek is gelegen op het Plateau van Margraten, dichtbij de Belgische grens. Deze plek wordt omringd door velden, bossen en weiden. Als u een echte natuur- en rustliefhebber bent en de stedelijke cultuur wilt ontvluchten, dan is Noorbeek de ideale woonplek. Noorbeek is namelijk een zeer rustig dorp met een gemoedelijke sfeer. Mocht u toch een keer de drukte en bedrijvigheid van een grote stad willen opzoeken, dan hoeft u niet ver te gaan. Binnen een klein half uurtje rijden bent u al in de prachtige hoofdstad van Zuid-Limburg, Maastricht.

Huis kopen met onze makelaar in Noorbeek

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden en veilig aankopen van een huis in Noorbeek? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de services van onze makelaars in Noorbeek. Tegenwoordig gaan huizen als warme broodjes over de toonbank en is het niet zo gemakkelijk meer om een woning te bemachtigen. Onze makelaar zorgt ervoor dat u niet meer misgrijpt als uw droomwoning in Noorbeek voorbijkomt. Door actieve ondersteuning te bieden bij alle cruciale momenten binnen het aankoopproces zorgt onze makelaar in Noorbeek ervoor dat u uw droomhuis tegen scherpe voorwaarden kunt aankopen. Wij gaan graag de onderhandelingen aan met de verkoper en zorgen ervoor dat alles netjes schriftelijk wordt vastgelegd.

Woning laten taxeren in Noorbeek

Ook als u een woning wilt laten taxeren, kunt u bij Boon Heuvelland Makelaars aankloppen. Onze taxateurs verzorgen diverse soorten taxaties in Noorbeek. Zij zijn NRVT en SCVM gecertificeerd, maar voeren ook NWWI-taxaties uit. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt als u een taxatierapport nodig heeft voor het verkrijgen van een hypothecaire lening. Daarnaast verzorgen wij in samenwerking met onze partner Klement Rentmeesters ook waarderingen van rijksmonumenten en bijzonder vastgoed.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar noorbeek? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*