Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Valkenburg

Bent u op zoek naar een makelaar of makelaarskantoor in Valkenburg? Dan bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres. Wij bieden u een vakkundige begeleiding bij het aankoop- of verkoopproces van een huis. Boon Heuvelland Makelaars heeft in Valkenburg een grote kring woningzoekenden en andere connecties. Hierdoor kunnen wij snel een geschikte potentiële koper voor uw woning vinden en zijn we ook als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in Valkenburg. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe in Valkenburg om uw belangen te behartigen en een huis voor het beste bod te kopen of verkopen.

Unieke huizen in Valkenburg met een goed verhaal

Wonen in Valkenburg

Er zijn verschillende redenen om in Valkenburg te gaan wonen. Valkenburg is namelijk een bruisend stadje met een rijk cultureel en historisch verleden. Jaarlijks worden er verschillende evenementen in Valkenburg georganiseerd die zowel een nationaal als internationaal publiek trekken. Denk hierbij aan de Amstel Gold Race, de Open Monumenten Dag, de kerstmarkt in de grotten, carnavalsoptochten en het terugkerende festival Pop on Top. Zo hoeft u zich nooit te vervelen als u in Valkenburg woont. Ook buiten deze evenementen om is er genoeg te doen. Valkenburg aan de Geul heeft enorm veel cafés, restaurants en winkeltjes. U kunt er zelfs een dag relaxen in de bekende spa of breng een bezoek aan het casino. Als u een keer echt goed wilt shoppen, dan bent u al binnen een kwartier rijden in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Binnen een klein halfuur rijden bent u eveneens in de stad Heerlen of Kerkrade.

Zoektocht naar een woning in Valkenburg

Als u op zoek bent naar een mooie woning in het idyllische Valkenburg, dan kunt u gerust eens kijken in ons woningaanbod. Hier vindt u in een oogopslag alle huizen die te koop worden aangeboden in Valkenburg. Staat uw droomhuisje er nog niet bij? Wij doen ons best om zo snel mogelijk uw droomhuis op de markt van de makelaardij in Valkenburg vinden. Wellicht hebben wij nog een woning in de stille verkoop of komt er binnenkort een huis op de markt dat wél voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Kortom, neem contact op met uw makelaar in Valkenburg aan de Geul, zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u uw woonwensen aan ons doorgeeft, dan kunnen wij gericht zoeken naar uw ideale woning in Valkenburg of omringende gebieden, zoals Klimmen of Gulpen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Verkoop van uw huis in Valkenburg

Wilt u uw huis verkopen in Valkenburg? Ook voor de verkoop van uw huis in Valkenburg kunt u bij ons terecht. We zullen uw woning verkopen tegen de scherpste voorwaarden en voor een goed bod. Dit doen we door middel van onze sterke verkoopstrategie en online marketing. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw belangen altijd voorop staan bij de onderhandelingen met de kopers. Onze makelaar in Valkenburg aan de Geul zet zijn beste verkoop- en onderhandelingsvaardigheden in om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste keren een mooie prijs voor uw huis kunt verwachten.

Een huis kopen in Valkenburg

Een huis kopen in Valkenburg is niet zomaar even gedaan en wellicht kunt u wel wat begeleiding gebruiken. Meld u dan nu aan voor onze aankoopservice. Onze makelaar in Valkenburg zorgt ervoor dat u ondanks de moeilijke tijden toch uw droomwoning vindt. Door middel van hulp te bieden in het aankoopproces van uw woning, zorgen onze makelaars ervoor dat u uw huis voor een mooie prijs en tegen goede voorwaarden kunt aankopen. Graag gaan wij voor u met de verkoper onderhandelen, waarop we toezien dat alles netjes schriftelijk vastgelegd wordt.

Woning laten taxeren in Valkenburg

Boon Heuvelland Makelaars verzorgt ook woningtaxaties in Valkenburg. Er zijn bij ons verschillende taxaties mogelijk, afhankelijk van uw doelen en wensen. Onze taxateurs zijn SCVM en NRVT gecertificeerd. Bovendien zijn ze bevoegd om NWWI-taxaties uit te voeren die gebruikt kunnen worden bij een hypotheekaanvraag. Samen met ons zuster bedrijf Klement Rentmeesters verzorgen wij ook waarderingen van rijksmonumenten en bijzonder vastgoed.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar valkenburg? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*