Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Klimmen

Bent u op zoek naar een makelaar of makelaarskantoor in de buurt van Klimmen? Wij bij Boon Heuvelland Makelaars zetten onze jarenlange expertise en kennis graag in om u te assisteren bij de verkoop of aankoop van een karakteristieke woning in Klimmen. Middels professionele begeleiding helpen wij u bij alle belangrijke stappen van het aankoop- of verkoopproces van uw huis. Onze persoonlijke en heldere aanpak zorgt voor veel tevreden klanten. Neem nu vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor. Onze makelaars komen graag bij u langs.

Wonen in Klimmen

Klimmen is een dorp in Zuid-Limburg dat prachtig ligt op een van de vele heuvels van het glooiende landschap. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en fietsen. Vooral de vele heuvels in Klimmen zijn erg in trek bij wielrenners en wandelaars. Deze bieden namelijk een prachtig uitzicht op het kasteel Rivieren, de Sint-Remigiuskerk en de andere monumentale gebouwen in het dorp. Klimmen is een ideale woonplek voor mensen die graag de drukke stad willen ontvluchten en willen genieten van natuur, rust en ruimte.

Maar ook als u juist wel af en toe behoefte heeft aan bedrijvigheid, culinair genieten, gezelligheid en kunst en cultuur, dan zit u in Klimmen goed. Binnen een aantal minuten rijden bent u namelijk al in het naastgelegen stadje Valkenburg. Deze toeristische trekpleister barst van de restaurantjes, winkeltjes en bezienswaardigheden. Mocht u toch een keer de stad in willen gaan, dan bent u ook binnen een kwartier in de stad Heerlen en binnen slechts een klein half uurtje rijden in de Limburgse hoofdstad Maastricht.

Unieke huizen in Klimmen met een goed verhaal

Unieke woningen in Klimmen

Bent u benieuwd naar wat Klimmen u zoal te bieden heeft? Dan raden wij u aan contact op te nemen met ons makelaarskantoor. In Klimmen hebben wij vaak diverse unieke huizen te koop staan. Wanneer u uw woonwensen met ons deelt, zoeken wij uw droomhuis voor u uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijzonder vakwerkhuis, een carréhoeve of juist een modern vrijstaand huis? Laat ons samen een kijkje nemen in ons huidige woningaanbod en wie weet vindt u gelijk een goede match. Mocht uw perfecte huis er nog niet bij staan, dan beloven wij u dat we ons best doen om zo snel mogelijk uw droomhuis op de markt van de makelaardij in Klimmen te vinden. Sommige woningen staan namelijk in de stille verkoop en regelmatig komen er nieuwe huizen op de markt die wellicht wel aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Of misschien komt de beschrijving van uw droomhuis overeen met één van de aangeboden huizen in Simpelveld of Noorbeek.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Uw huis verkopen in Klimmen

Bent u juist eigenaar van een huis, bouwkavel, carréboerderij of vakwerkhuis en wilt u dit huis verkopen in Klimmen? Ook dan kunt u rekenen op de hulp van onze makelaar in de omgeving van Klimmen. We zullen uw woning verkopen tegen de beste voorwaarden en voor een mooie prijs. Dit doen we aan de hand van een sterke verkoopstrategie en online marketing. Bovendien staan uw belangen altijd voorop bij de onderhandelingen met potentiële kopers. Onze makelaars zetten hun beste verkoop- en onderhandelingsvaardigheden in om ervoor te zorgen dat u op korte termijn een mooi bod kunt verwachten. Door onze hulp in te schakelen bij de verkoop van uw huis, kunt u zich een hoop tijd, geld en zorgen besparen.

Een huis kopen in Klimmen

Zou u graag wat hulp willen bij het vinden en kopen van een huis in Klimmen? Met onze aankoopservice kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn. Een huis kopen is niet zo gemakkelijk in deze tijd. Onze makelaar in Klimmen zorgt ervoor dat u toch uw droomwoning vindt. Door actieve ondersteuning te bieden in het aankoopproces van uw woning, zorgen onze makelaars ervoor dat u uw woning voor een mooi bod en tegen goede voorwaarden kunt aanschaffen. Graag gaan wij met de verkoper om de tafel zitten, waarop we toezien dat alles netjes schriftelijk vastgelegd wordt. Lees meer over onze aankoopservice op deze pagina.

Woning taxatie in Klimmen

Boon Heuvelland Makelaars staat niet alleen voor u klaar als verkoop- en aankoopmakelaar in Klimmen, maar ook als woningtaxateur. Onze taxateurs zijn SCVM en NRVT gecertificeerd en zijn ook bevoegd om NWWI-taxaties uit te voeren. De taxatierapporten kunnen hierdoor worden ingezet bij het proces van de hypotheekaanvraag. Voor waarderingen van rijksmonumenten en bijzonder vastgoed werken wij samen met Klement Rentmeesters.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar klimmen? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*