Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Huis te koop Mechelen

Er staan heel wat huizen te koop in Mechelen. Of u nu zelf ook een huis te koop wilt aanbieden of juist een prachtig huis te koop in Mechelen heeft gezien, een makelaar kan u goed van dienst zijn. In de huizenmarkt van het moment staat u met een makelaar vele malen sterker. Voor karakteristieke woningen klopt u bij Boon Heuvelland Makelaars aan. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket tot onze beschikking, waarmee we onze klanten kunnen helpen een prachtige vakwerkwoning, carréboerderij of ander monumentaal pand te kopen of verkopen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat staat te koop in Mechelen?

Het kopen van een karakteristieke woning kan een geweldige investering zijn, zowel in termen van financiële waarde als van woongenot. Karakteristieke woningen hebben vaak een uniek ontwerp, historische waarde en een bijzondere uitstraling. Maar waar moet u op letten bij het kopen van een karakteristieke woning? Wanneer u de mooie huizen in Mechelen te koop ziet staan, dan weet u vast niet waar u moet beginnen. Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij de cruciale momenten in het aankoopproces. U kunt ons inschakelen om met u mee te gaan op tweede bezichtigingen, waarbij wij met een objectieve blik naar de woning kijken, u adviseren over de technische staat van de woning, u adviseren over een geschikt bod en vervolgens met de verkopende partij in uw naam om de tafel zullen gaan zitten.

Bovendien hebben wij kennis van de lokale woningmarkt en zijn wij door ons grote netwerk als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Nieuwsgierig naar het actuele woningaanbod? Bekijk het via deze link. Door onze kennis weten we niet alleen de staat en het onderhoud van het huis te specificeren, maar ook zijn we bekend met de beperkingen en mogelijkheden van een dorp als Mechelen. We helpen u bovendien graag bij het vinden van een geschikte financiering voor de aankoop van een karakteristiek pand. We hebben contacten met hypotheekverstrekkers die gespecialiseerd zijn in het financieren van historische en unieke woningen.

Huis kopen in Maasmechelen met een uniek karakter

Huis te koop zetten in Mechelen

Het verkopen van een karakteristieke koopwoning in Mechelen kan een uitdagende taak zijn. Hieronder hebben we enkele redenen op een rijtje gezet waarom het inschakelen van onze verkoopmakelaars bij het verkopen van een karakteristieke woning een slimme keuze is:

  • We hebben kennis van de lokale woningmarkt en kunnen u helpen bij het vinden van potentiële kopers voor uw karakteristieke woning. We weten welke prijs in Mechelen realistisch is en kunnen u adviseren over hoe u uw woning het beste kunt presenteren aan potentiële kopers.
  • We hebben jarenlange ervaring in het verkopen van karakteristieke woningen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Lees hier meer over ons prachtige werkgebied. We weten hoe we het verhaal van uw woning kunnen benadrukken en hoe we hiervoor een effectieve marketingstrategie en promotieplan kunnen opstellen.
  • We promoten uw woning op de websites van vastgoedplatformen, zoals Funda en JAAP. En bovendien promoten we de woningen ook nog via social media.
  • Als laatste zijn we aanwezig bij de onderhandelingen met potentiële kopers en/of de aankoopmakelaars.

De juiste koper bij de juiste woning

Bij Boon Heuvelland Makelaars melden zich vaak woningzoekenden die specifiek op zoek zijn naar karakteristieke woningen. Wij zorgen er actief voor dat deze groep als eerste geïnformeerd wordt wanneer er unieke huizen in Mechelen te koop worden aangeboden. Hierdoor kunt u als verkoper erop vertrouwen dat uw woning onder de aandacht komt van serieuze en geschikte kopers en dat de verkoop snel kan worden gerealiseerd. Ongeacht of dit nu in Mechelen, Klimmen of Gulpen plaatst vindt. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Waarde bepalen van koopwoning Mechelen

Vanwege de karakteristieke elementen van een bijzondere koopwoning in Mechelen kan het lastig zijn om deze huizen van een waardebepaling te voorzien. Gelukkig is Boon Heuvelland Makelaars gespecialiseerd in het taxeren van deze unieke huizen. Onze taxateurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en kunnen daardoor een nauwkeurig taxatierapport van uw woning opmaken. Bovendien zijn onze taxateurs SCVM en NRVT gecertificeerd. Een correcte taxatie is van groot belang bij de verkoop van uw huis. Daarom zorgen wij ervoor dat onze klanten niet lang hoeven te wachten op een waardebepaling en leveren we het taxatierapport snel aan. Als het gaat om de taxatie van monumentale panden, werken we samen met onze collega's van Klement Rentmeesters die gespecialiseerd zijn in het rentmeesterschap. Maak kennis met dit unieke bedrijf en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij het taxeren van uw monumentale pand.

Zieltjes winnen

Potentiële kopers van huizen letten vaak op elk detail. Daarom is een goede presentatie van uw woning van groot belang wanneer u uw woning te koop aanbiedt in Mechelen. Het presenteren van een woning is niet simpelweg het snel schieten van wat foto's en deze plaatsen in een advertentie. Om potentiële kopers te overtuigen is het van essentieel belang dat de karakteristieke eigenschappen van uw woning en de mogelijkheden die het biedt meteen opvallen in het beeldmateriaal. Wij begrijpen echter dat het moeilijk kan zijn om uw woning voor te bereiden op deze perfecte foto's. Daarom bieden wij de hulp van onze interieurstyliste aan. De styliste werkt volgens de laatste interieurtrends, maar houdt ook rekening met uw woonwensen en te besteden bedrag. Lees hier meer over deze dienst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over huis te koop mechelen? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*