Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Taxatie Margraten

Bij Boon Heuvelland Makelaars kunt u terecht voor diverse taxaties in Margraten. Voorbeelden van de verschillenden soorten taxaties die wij uitvoeren zijn aankooptaxaties, taxaties voor financiering van uw woning, waardebepaling voor de verhuur, waardebepaling ten behoeve van de verkoop en banktaxaties voor het verkrijgen van een hypotheek. Tevens voeren wij waarderingen en taxaties in Margraten uit van rijksmonumenten, landgoederen en kastelen. Hiervoor werken we samen met onze partner gespecialiseerd in bijzonder vastgoed, namelijk Klement Rentmeesters.

Erkende taxateur in Margraten

Taxeren is een vak apart. Het betreft namelijk het maken van een wetenschappelijk onderbouwde schatting van een pand. Hiervoor is iemand nodig met de juiste kennis, kunde en ervaring. Gelukkig is dat precies waar onze ervaren taxateurs over beschikken. Zij voeren al jarenlang taxaties uit met verschillende doeleinden, zowel van woningen als van bijzonder vastgoed. Onze taxateurs in Margraten beschikken bovendien over een NRVT en SCVM-keurmerk, zodat u verzekerd bent van kwaliteit bij de taxatie. Eén van de taxatiemodellen die wij hanteren is het model voor NWWI-taxatie. Dit model is opgesteld volgens de duidelijke richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut.

Uw unieke huis getaxeerd in Margraten

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Taxaties in Margraten met betrekking tot bijzonder vastgoed

Wij geloven dat taxeren in Margraten, Gulpen en andere plaatsen in het Heuvelland, uitsluitend bedoeld is voor specialisten en dat zeker niet iedere taxateur een winkel of boerderij kan taxeren. Bij Boon Heuvelland Makelaars wordt de uitvoering van bijzonder vastgoed taxaties dan ook enkel gedaan door een erkend taxateur. Bovendien werken wij tijdens dit proces altijd samen met één van onze gespecialiseerde collega’s van Klement Rentmeesters. Samen beschikken wij over de benodigde kennis, oneindige referenties en recente transactiegegevens om de exacte waarde van het pand te kunnen bepalen.

Start de taxatieprocedure

Als u graag een taxatie in Margraten wilt bespreken of inplannen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Jarco Meertens van Boon Heuvelland Makelaars. Hij helpt u dan graag verder om de taxatieprocedure in werking te zetten. Uiteraard kunt u ook ons ook inschakelen voor de taxatie van woningen op andere plaatsen in het Heuvelland, zoals de taxatie van een koopwoning in Valkenburg of van een huis te koop in Vijlen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over taxatie margraten? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*