Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Mechelen

Bent u op zoek naar een karakteristieke woning of wilt u juist een bijzonder huis verkopen in Mechelen? Boon Heuvelland Makelaars helpt u hier graag bij! Wij zijn dé makelaar die in Mechelen unieke woningen met unieke mensen verbindt. Mensen die de ogen en oren hebben voor het erkennen van bijzondere woningen met een bijzonder verhaal.

Ons makelaarskantoor heeft in Mechelen vaak een uiteenlopend aanbod aan huizen. Denk bijvoorbeeld aan vakwerkwoningen, dorpse- en stadse woningen, boerderijen en bouwkavels op mooie plekken. Als u een dergelijk huis wilt kopen of verkopen, dan bent u bij ons aan het goede adres voor begeleiding. Onze makelaars zorgen ervoor dat u de woning tegen de beste voorwaarden kunt aankopen of verkopen.

Huizenaanbod in Mechelen

Bent u op zoek naar een unieke woning die te koop staat binnen de makelaardij in Mechelen? Neem dan zeker eens contact met ons op om uw woonwensen kenbaar te maken. Zodra wij precies weten waar u naar op zoek bent, kunnen we samen op zoek gaan naar uw ideale koopwoning in Mechelen. Wellicht vinden we al gelijk een goede match in ons huidige aanbod aan huizen. Zo niet, dan schakelt onze makelaar uit de omgeving van Mechelen graag zijn connecties in om als eerste op de hoogte te worden gesteld van de nieuwste parels op de markt.

Bovendien zijn er ook prachtige koopwoningen in andere plekken van het Heuvelland die wellicht voldoen aan uw wensenlijstje. Denk bijvoorbeeld aan een karakteristieke koopwoning in Klimmen, een koopwoning in Simpelveld of een huis op een andere fijne woonplek.

Unieke huizen in Mechelen met een goed verhaal

Wonen in Mechelen

Wat maakt Mechelen nu zo’n fijne plek om te wonen volgens onze makelaars uit Limburg? Mechelen is om te beginnen een pittoresk dorp met een rustige gemoedelijke sfeer. Bijna iedereen in het dorp kent elkaar en begroet elkaar vrolijk. Mechelen heeft bovendien een aantal fijne dorpswinkels zoals een lokale supermarkt, groenteboer, slager en bakker. Hier kunt u terecht voor heerlijke verse streekproducten en lekkernijen.

Mechelen is ook een uitstekend startpunt voor prachtige wandelingen en fietstochten. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte weiden, heuvels, bossen en dus ook allerlei prachtige wandelpaden. Mocht u even uw benen willen strekken, dan bent u binnen no-time in een prachtig, natuurlijk gebied waar u enkel de geluiden hoort van de fluitende vogels en het stromende water van de Geul.

Mocht u graag een keer de bedrijvigheid van een grote stad willen opzoeken, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor! Binnen een klein half uurtje rijden bent u al in de bruisende hoofdstad van Limburg, Maastricht. Ook Aken en Heerlen zijn op slechts een half uurtje verwijderd van Mechelen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Uw huis verkopen in Mechelen

Wilt u juist een huis verkopen in Mechelen? Boon Heuvelland Makelaars helpt u graag om deze verkoop te verwezenlijken. Gezien ons grote netwerk aan woningzoekenden en onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Mechelen, kunnen wij uw huis in Mechelen verkopen tegen de beste prijs en scherpste voorwaarden. Laat de verkoop van uw huis dus met een gerust hart in onze handen. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld en zorgen. Uw belangen worden altijd nagestreefd in de onderhandelingen met potentiële kopers.

Huis kopen via de makelaardij in Mechelen

Via onze aankoopservice helpt onze makelaar u om in Mechelen uw droomwoning te vinden en veilig aan te kopen. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces, vanaf de zoektocht naar een huis tot aan de laatste regelingen bij de notaris. Door actieve ondersteuning te bieden op de cruciale momenten in het aankoopproces, kan onze makelaar ervoor zorgen dat u uw droomhuis tegen de best mogelijke voorwaarden en prijs kunt aankopen.

Wilt u graag ondersteuning en advies krijgen tijdens een bezichtiging, bij de aankooponderhandelingen en ervoor zorgen dat alle voorwaarden schriftelijk goed worden vastgelegd? Schakel dan de hulp in van ons makelaarskantoor. Wij komen graag naar Mechelen, en omgeving zoals Mheer en Maastricht, om u zo goed mogelijk te helpen bij de aankoop van een huis.

Taxaties die ons makelaarskantoor uitvoert in Mechelen

Ook als u een woning in Mechelen wilt laten taxeren, bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres. Onze specialisten verzorgen diverse soorten taxaties in Mechelen, van waardebepalingen bij een boedelscheiding tot taxaties voor de financiering van een huis.

Onze taxateurs zijn NRVT- en SCVM-gecertificeerd en voeren daarnaast NWWI-taxaties uit. Ook taxaties voor het verkrijgen van een hypothecaire lening vallen onder onze dienstverlening. Tot slot verzorgen wij ook waarderingen van rijksmonumenten en bijzonder vastgoed in Mechelen. Deze taxaties worden uitgevoerd in samenwerking met onze partner Klement Rentmeesters.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar mechelen? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar, taxateur en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*