Deel uw unieke verhaal en win!

Bekijk de actiepagina

Makelaar Vaals

Op zoek naar een ervaren makelaar in Vaals of omgeving? Dan bent u bij Boon Heuvelland Makelaars aan het juiste adres! Wij bieden zowel professionele ondersteuning bij de verkoop als bij de aankoop van uw woning. Bent u op zoek naar een uniek huis in Vaals of wilt u juist een huis verkopen? Of wilt u graag weten hoeveel de woning die u op het oog heeft waard is? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons makelaarskantoor. In Vaals, maar ook in andere plaatsen in het Heuvelland staan wij klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen en het aankoop- of verkoopproces van uw huis in goede banen te leiden.

Op zoek naar uw droomwoning?

Als u op zoek bent naar een woning in Vaals, dan kunt u het beste de hulp inschakelen van onze makelaardij. Wij kennen deze omgeving namelijk door en door. Zo hebben wij in deze omgeving veel connecties en zijn we als een van de eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Laat het ons dus vooral weten als u op zoek bent naar een specifieke woning in Vaals.

Wat zijn uw wensen in een woning? Droomt u van een afgelegen woning met een grote tuin, een pand met een unieke gevel of een knusse twee-onder-een-kapwoning? Of wellicht een woning met een bijzondere geschiedenis, een woning met een verhaal? Bespreek uw woonwensen met onze makelaar, zodat deze in Vaals gericht op zoek kan gaan naar uw droomwoning. Soms kunnen we een specifieke woning al uit de markt halen voordat deze überhaupt online wordt aangeboden. Het draait hierbij allemaal om de juiste connecties en slim onderhandelen.

Unieke huizen in Vaals 
met een goed verhaal

De voordelen van wonen in Vaals

Wij snappen wel dat u wilt wonen in Vaals (ofwel Vols zoals de inwoners zelf zeggen). In de buurt gelegen van Mechelen en Vijlen heeft Vols de gezelligheid van een dorp en de voorzieningen van een stad. Zo heeft u er het beste van beide werelden. Iedereen lijkt elkaar hier wel te kennen en vrolijk te begroeten. In de avond zitten de mensen gezellig te borrelen op een terrasje of te genieten van een heerlijk ijsje bij de Italiaanse ijssalon.

In het dorp heeft u bovendien alles wat u nodig heeft. Denk aan fitnesscentra, kapsalons en diverse winkels. Het winkelaanbod loopt ruim uiteen, van een grote Albert Heijn tot aan de Action en tot aan chocolaterieën en bakkers waar u de lekkerste Duitse broodjes kunt halen. Want ja het dorp ligt haast tegen Duitsland aan! En de bruisende stad Aken ligt op steenworp afstand.

Op de Vaalserberg, het hoogste en ook bijna het meest zuidelijke punt van Nederland, ligt zelfs Het Drielandenpunt, de plek waar de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samen komen.  Zo is Vaals om verschillende redenen een bijzondere en fijne woonplek. Wilt u even goedkoop gaan tanken of gaan lunchen in een ander land? Het kan allemaal als u met de hulp van onze makelaar in Vaals een woning vindt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod.

Huis verkopen in Vaals?

Uiteraard kunt u ook terecht bij ons makelaarskantoor als u in Vaals een woning te koop wilt aanbieden! Wij zorgen ervoor dat uw woning op de best mogelijke wijze wordt gepresenteerd en de juiste kopers aantrekt. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in uw woning en het verhaal erachter. Mensen die de waarde inzien van alle elementen die uw huis zo bijzonder maken.

Zodra we een geschikte potentiële koper hebben gevonden, gaan wij stevig onderhandelen om voor een mooie prijs uw huis te verkopen in Vaals. Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw woning zo snel mogelijk en/of tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen? Neem dan gelijk contact op met ons makelaarskantoor en laat ons u bijstaan gedurende het verkoopproces.

Woning laten taxeren?

U kunt bij ons ook terecht voor diverse soorten taxaties. Zo voeren onze makelaars in Vaals bijvoorbeeld NWWI-taxaties uit voor hypotheekverstrekkers. Onze taxateurs zijn bovendien NRVT en SCVM gecertificeerd. Wilt u om een bepaalde reden graag weten hoeveel een woning precies waard is, dan zoeken wij dit graag voor u uit. Wij verzorgen ook waardebepalingen van bijzondere panden zoals monumenten. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Klement Rentmeesters, gespecialiseerd in landgoederen en de herbestemming van monumentaal erfgoed.

Over Boon Heuvelland Makelaars

Boon Heuvelland Makelaars staat al jaren bekend als vertrouwde makelaar van unieke woningen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Al onze makelaars zijn aangesloten bij het VBO, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit service. Bovendien hebben wij een hart voor bijzondere panden, het prachtige Limburgse landschap en de omgeving. We wonen zelf ook in dit gebied en kunnen u alles vertellen over de fijnste plekken om te wonen. Ook nemen we u graag mee in het verhaal achter een woning. Wij vinden een persoonlijke benadering zeer belangrijk. U kunt zeven dagen per week terecht met uw vragen, ook in de avonduren. Wilt u graag meer weten over een van onze diensten of wilt u gelijk de hulp inschakelen van een ervaren makelaar met de juiste certificaten? Bel dan met Jarco Meertens.

Meer weten?

Wilt u meer weten over makelaar vaals? Bel met Jarco Meertens of vul uw gegevens hiernaast in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Jarco Meertens

Makelaar en mede-eigenaar
043-4582122
jarco@boon-heuvelland.nl
Maak een afspraak
Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*